Renault sleutel bijmaken kosten

Auto sleutel kapot of kwijt?

We maken direct een nieuwe!

Auto sleutel laten maken?

Werkende sleutel vanaf
€125,-
Geen werkende sleutel vanaf
€175,-

Wat zijn de kosten voor een Renault sleutel bijmaken?

autosleutelbijmakenrenault.nl

Weten wat kosten voor een Renault sleutel bijmaken zijn voordat je ons inschakelt, is wel zo prettig. Dan kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten. In de regel zijn de kosten voor het laten bijmaken van een Renault sleutel vanaf €125. In dit geval nemen we je huidige autosleutel als voorbeeld en kopiëren de code naar een nieuwe. In elke sleutel zit een unieke code die contact maakt met je auto wanneer je hem wilt starten. Deze zogeheten startonderbreker zorgt ervoor dat je alleen met die van jou de auto kan starten. De €125 is gebaseerd op de kosten van het inleren van een Renault sleutel.

Een Renault sleutel bijmaken bij de dealer kost over het algemeen een stuk meer. Wij maken gebruik van aftermarket producten, dit zijn autosleutels die niet rechtstreeks van de dealer vandaan komen, maar alsnog dezelfde kwaliteit hebben. De kosten van een Renault sleutel bijmaken bij ons ligt een stuk lager dan bij de dealer.

Voor welke modellen gelden de kosten van een Renault sleutel bijmaken?

Renault Slotenmaker is een expert in het verzorgen van de autosleutels van het merk Renault. Daarom kunnen wij voor alle typen onze diensten verlenen. Dit zijn bijvoorbeeld Clio, Megane en Scénic. Zoals je ziet gelden voor alle modellen dezelfde kosten van een Renault sleutel bijmaken.

Wij hebben veel ervaring in de autobranche en weten alles wat er nodig is over dit merk. Daarom bieden we een lage prijs als het aankomt op het inleren van een Renault sleutel. De kosten zijn lager omdat we heel efficiënt kunnen werken dankzij de vakkennis van de professionals. Bijna elke situatie op de weg hebben ze wel een keer gezien: bevroren sloten, afgebroken sleutels, slijtage aan de knoppen, waterschade, diefstal of gewoon je sleutels vergeten in de auto. Wij zijn in 30 minuten aanwezig en weten de klus daarna meestal binnen een uur af te ronden.

Welk type autosleutel heb ik?

Niet elke autosleutel is hetzelfde. Check van tevoren welk type Renault sleutel je wilt laten bijmaken, zodat je ook weet welke kosten aan dat specifieke type gebonden zijn. Zo krijg je de beste service van onze slotenmaker en kom je niet voor onverwachte situaties te staan.

Standaard transpondersleutel

Een standaard transpondersleutel is de meest voorkomende autosleutel. Het is een behuizing met een kleine chip voor startonderbreker en verder de sleutelbaard. Het kost €125 om een reserve standaard transpondersleutel te laten maken.

Renault autosleutel

Autosleutel met afstandsbediening

Een autosleutel met afstandsbediening herken je aan de knoppen op de behuizing. Je kunt hierop drukken om de auto te ontgrendelen of om bijvoorbeeld de achterklep open te doen. Binnenin zit de sleutelbaard verscholen die je uit kunt klappen. Hier zit iets meer elektronica in en de kosten zijn daarom €175 om deze te laten vervangen.

Sleutelkaart met keyless entry

De Renault sleutelkaart is een knap staaltje technologie. Met de nieuwste techniek kun je gebruikmaken van keyless entry en de keyless-go functie als je een model hebt wat handsfree ondersteunt. Daarnaast bevindt zich in de keycard een fysieke sleutel die je in noodsituaties kunt gebruiken. Zoals je kunt verwachten zit hier een stuk meer technologie in dan in een reguliere sleutel. De kosten van het inleren van een Renault sleutel van dit type is daarom ook €225. Er moeten immers meer handelingen verricht worden om alles goed af te stemmen en er moeten meerdere programma’s ingeleerd worden door de slotenmaker.

Nieuwe autosleutel

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.