Renault sleutelkaart

Renault sleutelkaart laten maken

Renault autosleutel

Renault was de eerste die met een sleutelkaart op de markt kwam. Sindsdien hebben de andere merken dit overgenomen. Een Renault sleutelkaart bijmaken is zo gedaan omdat we bij Autosleutelbijmakenrenault.nl een expert zijn in dit automerk. Of je er nu een wilt laten repareren, vervangen of gewoon een reserve wilt kopen, wij hebben er altijd een voor je op voorraad.

Heb je vragen over een keycard of ben je benieuwd naar de kosten van het bijmaken van een Renault sleutelkaart? Neem dan contact op met een van de experts en hij vertelt jou precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke model auto.

Autosleutel kapot of kwijt?

We maken direct een nieuwe!

Snel bijgemaakt

Binnen 30 minuten op locatie

Deskundig Advies

Een perfecte sleutelmatch

Autosleutel laten maken?

Wat is een Renault sleutelkaart?

Een Renault sleutelkaart is een relatief nieuw product. Qua functionaliteit doet het precies hetzelfde als een autosleutel, maar je kan er nog meer mee. Een keycard is altijd een elektronische plaat waarmee je de auto kunt openen. Maar buiten dat geeft het je ook de mogelijkheid om:

  • op afstand je auto ontgrendelen en starten
  • op afstand je lampen aan te zetten
  • op afstand de bagageruimte te openen
  • je schuifdak open of dicht te doen
  • de auto centraal te vergrendelen
  • de Keyless-Go functie te gebruiken (alleen als je auto handsfree ondersteunt)
  • in geval van nood je extra autosleutel uit de sleutelkaart te halen

Vanwege het kleine formaat zijn deze sleutelkaarten ook prima mee te nemen. Ze passen makkelijk in je jas, broekzak of tas. Ze zijn vaak niet groter dan een pinpas. Omdat er zoveel technologie in een klein apparaatje zit gebeurt het nog weleens dat ze stuk gaan. Of dat de batterij simpelweg op is. Dan is het tijd om een Renault sleutelkaart op te laden, te vervangen of bij te maken.

Autosleutel repareren

Een Renault sleutelkaart laten bijmaken

Een Renault sleutelkaart laten bijmaken hoef je niet op het allerlaatste moment te doen. Het is slim om vooruit te denken en van tevoren al een afspraak met ons te maken. We zijn gespecialiseerd in alles wat met ons favoriete automerk te maken heeft en zo ook de keycards. Wanneer jij namelijk nog een systeem hebt waar jouw unieke code op staat dan is het makkelijker en goedkoper om deze te kopiëren naar een nieuwe sleutel of sleutelkaart.

Wacht daarom niet te lang met het bijmaken van een reserve Renault keycard. De kosten zijn lager als je het doet terwijl je nog een werkende sleutel hebt.

Autosleutelbijmakenrenault.nl vervangt, repareert en is jouw partij om een sleutelkaart te laten bijmaken. Vanwege de moderne technologie waar de keycards gebruik van maken zijn ze extra kwetsbaar. De batterij kan leeg raken of de elektronische signalen komen niet meer goed door. In het geval van onderhoud of een nieuwe bijmaken zit je bij ons bedrijf goed. Wij hanteren de goedkoopste prijzen en bieden de hoogste service omdat we gespecialiseerd zijn in het bijmaken van Renault keycards.

De kosten van een Renault keycard bijmaken

Een nieuwe Renault keycard bijmaken kost €125 als we een kopie maken vanaf een bestaande sleutel en anders €175 als we een compleet nieuwe moeten maken.

Ons bedrijf is een expert in het merk Renault. Vrijwel alle modellen vallen onder ons vakgebied. De slotenmaker kent de verschillende typen door en door. Daarom zul je bij ons niet lang hoeven te wachten voordat hij de klus heeft geklaard of voordat je een nieuwe kunt kopen. Zo kunnen wij onze diensten leveren voor onder andere Clio, Twingo en nog vele anderen.

Dit betekent ook dat je goedkoop uit bent als je ons inzet om een Renault sleutelkaart bij te maken. Niet alleen hoef je geen sleepkosten te betalen omdat we het ter plekke oplossen, maar door onze ervaring hebben we het ook snel opgelost.

Autosleutel repareren

De voordelen van een keycard laten maken bij een specialist

Er zitten uiteraard heel wat voordelen aan het inzetten van een specialist om een Renault keycard te laten maken. Niet alleen liggen de kosten lager doordat we efficiënt te werk gaan, maar ook de vakkennis is hoger waardoor de kwaliteit hoger ligt. Sterker nog, wij hebben een 24/7 service waar je dag en nacht gebruik van kunt maken. Bij de reguliere autodealers is dit vaak niet mogelijk.

Ook bij spoed schakel je Autosleutelbijmakenrenault.nl in. Heb jij bijvoorbeeld je autosleutelkaart binnen in je auto laten liggen? Dan hoeven we niet eens een nieuwe te regelen, want we openen gewoon schadeloos je deur zodat jij meteen weer op pad kunt. Binnen 30 minuten zijn we ter plaatse om je te helpen. Een nieuwe kopen doe je dan alleen wanneer je een reserve wilt, wat ook weer goed is om de kosten laag te houden.

Neem contact met ons op om te weten wat de mogelijkheden zijn. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het bijmaken van een Renault sleutelkaart.

Nieuwe autosleutel

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.